• De dokter en ethiek 2018

    Over alledaagse artsendilemma's

    15 mei t/m 15 december 2018, Nijmegen

De dokter en ethiek 2018

Over alledaagse artsendilemma's

15 mei 2018, Nijmegen

 

De dokter en ethiek 2018 vindt plaats in Concertgebouw De Vereeniging, Nijmegen.


De Vereeniging ligt op loopafstand van station Nijmegen aan het Keizer Karelplein.

 

Adres
Concertgebouw De Vereeniging
Keizer Karelplein 2d
Nijmegen

 

Vanuit Utrecht
U volgt de A12 richting Arnhem. Vanaf de A12 neemt u de afslag A50 richting Nijmegen. Vervolgens neemt u de afslag richting Nijmegen - Noord (A15) en verlaat u de A50. U volgt de A15 en neemt dan de afslag A325 richting Nijmegen. Deze blijft u volgen tot aan een groot verkeersplein; het Keizer Karelplein. Aan dit plein liggen Concertgebouw De Vereeniging en de Stadsschouwburg Nijmegen. Neem de afslag Arnhem voor De Vereeniging. Houd rechts aan om de Ventweg op te rijden en sla rechts af voor het parkeerterrein.

 

Vanuit Arnhem
U volgt de A325 Arnhem-Nijmegen. U komt over de Waalbrug Nijmegen binnen en volgt de doorgaande weg. Aan het einde van deze weg komt u op een groot verkeersplein; het Keizer Karelplein. Aan dit plein liggen Concertgebouw De Vereeniging en de Stadsschouwburg Nijmegen. Neem de afslag Arnhem voor De Vereeniging. Houd rechts aan om de Ventweg op te rijden en sla rechts af voor het parkeerterrein.

 

Vanuit ’s Hertogenbosch
U volgt de A59 en neemt de afslag Wijchen/Nijmegen (A326). Nijmegen binnengekomen volgt u de doorgaande weg (richting Arnhem/Centrum). Aan het einde van deze weg komt u op een groot verkeersplein; het Keizer Karelplein. Aan dit plein liggen de Concertgebouw De Vereeniging en de Stadsschouwburg Nijmegen. Neem de afslag Arnhem voor De Vereeniging. Houd rechts aan om de Ventweg op te rijden en sla rechts af voor het parkeerterrein.

 

Vanuit Venlo
U volgt de A73 richting Nijmegen. U neemt de afslag Nijmegen en volgt de doorgaande weg (richting Arnhem/Centrum). Aan het einde van deze weg komt u op een groot verkeersplein; het Keizer Karelplein. Aan dit plein liggen Concertgebouw De Vereeniging en de Stadsschouwburg Nijmegen. Neem de afslag Arnhem voor De Vereeniging. Houd rechts aan om de Ventweg op te rijden en sla rechts af voor het parkeerterrein.

 

Parkeren

Concertgebouw De Vereeniging beschikt over een eigen parkeerplaats met maximaal 150 parkeerplaatsen.  Kosten zijn €2,20 per uur. Na 22 uur (tot 8 uur 's ochtends) geldt een tarief van € 0,50 per uur. Dagtarief: €10 (per 24 uur).

Nabij de Vereeniging ligt ook de Keizer Karelgarage (Van Schaeck Mathonsingel).

 

Volg dit evenement

  • laat anderen weten dat je deelneemt
  • nodig collega's uit
  • ontvang updates in je tijdlijn

Volg dit evenement op Facebook